Teamkleding

Foto: MH Fotografie

Om tijdens de trainingen de juiste sfeer te creëren stelt de Voetbalschool Midden Nederland (VSMN) een voetbaltenue ter beschikking, bestaande uit een shirt, korte broek, trui, tas en trainingsbroek.

Het is de bedoeling dat dit tenue tijdens de activiteiten van de VSMN altijd gedragen wordt. De VSMN-kledinglijn is voorzien van het VSMN-logo op de buik en de VSMN-badge op de linker borst.

Foto: MH Fotografie

Voetbal is een teamsport. Naast je trainingen en wedstrijden met je eigen team vormen de groepen bij VSMN je tweede team. Samen maken we elkaar beter.

Foto: MH Fotografie

Bij de aanmelding als nieuw lid betaal je geen inschrijfgeld maar wel € 20 borg voor het kledingpakket. Graag netjes met de geleende kleding omgaan, door het niet onnodig vies te maken, binnenste buiten te wassen, etc. Als de kleding dan te klein voor je wordt, kunnen we het eenvoudig omwisselen voor een grotere maat.

Foto: MH Fotografie

We vinden het wel supergaaf als je het shirt ook trots buiten de trainingen draagt en daarmee onze voetbalschool helpt om bekender te worden en nieuwe deelnemers te vinden!

Foto: MH Fotografie

Het is ook mogelijk om artikelen uit de VSMN-kledinglijn te kopen en zelf te voorzien van een naam- en/of rugnummer. Druk-Store Leusden heeft het juiste lettertype en heeft al vele shirts van de VSMN naar volle tevredenheid bedrukt.

Foto: MH Fotografie

Tevens is het mogelijk om je VSMN-tenue compleet te maken met een (bedrukt) Adidas broekje voorzien van VSMN-badge, je naam en rugnummer. Of de bijpassende trui, lange trainingsbroek en voetbaltas. Leuk als verjaardagskado!

Neem voor meer info vrijblijvend contact met ons op.

Foto: MH Fotografie