Teamkleding

Om tijdens de trainingen de juiste sfeer te creëren stelt de Voetbalschool Midden Nederland (VSMN) een voetbaltenue ter beschikking, bestaande uit een shirt, korte broek, trui, tas en trainingsbroek.

Het is de bedoeling dat dit tenue tijdens de activiteiten van de VSMN altijd gedragen wordt. De VSMN-kledinglijn is voorzien van het VSMN-logo op de buik en de VSMN-badge op de linker borst.

Bij de aanmelding als nieuw lid betaal je 25 euro inschrijfgeld en € 20 borg voor het kledingpakket. Graag netjes met de geleende kleding omgaan, door het niet onnodig vies te maken, binnenste buiten te wassen, etc. Als de kleding dan te klein voor je wordt, kunnen we het eenvoudig omwisselen voor een grotere maat.

We vinden het wel supergaaf als je het shirt ook trots buiten de trainingen draagt en daarmee onze voetbalschool helpt om bekender te worden en nieuwe deelnemers te vinden!

Het is ook mogelijk om artikelen uit de VSMN-kledinglijn te kopen en zelf te voorzien van een naam- en/of rugnummer. Druk-Store Leusden heeft het juiste lettertype en heeft al vele shirts en shorts van de VSMN naar volle tevredenheid bedrukt.

Neem voor meer info vrijblijvend contact met ons op.