train als een prof

In samenwerking met Football Talent biedt de Voetbalschool Midden Nederland een BVO-waardig programma voor gemotiveerde talenten in de leeftijd Onder 9 t/m O19 uit de regio Amersfoort aan. Onze academie staat voor ontwikkeling. Om jezelf goed te kunnen ontwikkelen heb je een goed opleidingsprogramma nodig maar ook een kwalitatief goede trainersstaf. We hebben gekozen voor een goede mix trainers met ervaring als speler uit het betaalde voetbal en een mix van trainers met een pedagogische achtergrond.

Onze staf en opleidingsprogramma staan garant voor kwaliteit. Wij bieden afwisselende en hoogwaardige oefenvormen aan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijdeigen kenmerken.

Als afsluiting van het Herfstvoetbalkamp 2019 bezochten we Almere City FC

De ervaren trainers werken vanuit Football Talent, de organisatie van René Koster. René is oud-jeugdspeler van AZ en voormalig hoofd jeugdopleidingen van NEC Nijmegen, Telstar, Go Ahead Eagles en Almere City FC. Het doel van Football Talent en de VSMN is om individuele spelers beter te maken en op BVO-niveau te brengen. René Koster heeft een groot netwerk in de voetballerij om spelers te faciliteren bij het maken van de volgende stap.

De stap als amateurvoetballer naar een BVO is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. Door de talenten van de regio Amersfoort samen te laten trainen en wedstrijden te laten spelen, dagen zij elkaar maximaal uit en is de individuele ontwikkeling optimaal.  

De besten bij de besten: zo stijgt het niveau en de kansen op een carrière als profvoetballer.  Niet iedereen zal profvoetballer worden, wij bieden de faciliteiten om kinderen op plezierige wijze het beste uit zichzelf te laten halen.

Er komen regelmatig trainers van Football Talent naar Amersfoort om Masterclasses te geven. Deze Masterclasses zijn op BVO-niveau.  De kosten voor deelname aan de wekelijkse Masterclasses zijn 39 euro per maand, naast het VSMN-abonnement van 11 euro per maand. Ook in vakanties trainen wij door.

Onze bidonsponsor van het seizoen 2019-2020 is www.33tweewielers.nl

Wil je je zoon of dochter ook eens vrijblijvend mee laten doen? Geef dan via floris@vsleusden.nl het volgende door:

  • Naam van je dochter of zoon
  • Bij welke club speelt je kind nu en in welk team? Bijv. Hoogland MO12.1 of JO9.1)
  • 06-nummer(s) van de ouder(s)|verzorger(s) voor de speciale appgroep
  • Wat is de favoriete positie van je kind? Keepen, verdedigen, middenveld, aanval, combinatie?
  • Wat wil je kind graag leren en bereiken?

We ontvangen graag je aanmelding inclusief bovenstaande gegevens om er samen iets onvergetelijks voor onze deelnemers van te maken!

Met sportieve groet,
Voetbalschool Midden Nederland


Floris Bosch
initiatiefnemer

indicatie van het speelniveau van Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) en clubs in onze regio