Talentenopleiding

In samenwerking met ex-profvoetballers biedt de Voetbalschool Midden Nederland een BVO-waardig Football Academyprogramma voor gemotiveerde talenten uit de regio Amersfoort aan. Deze academie staat vooral voor individuele ontwikkeling.

We zetten meer in op de persoonlijke ontwikkeling in plaats van vooral het team of de vereniging. Om jezelf goed te kunnen ontwikkelen heb je een goed opleidingsprogramma nodig maar ook een kwalitatief goede trainersstaf. We hebben gekozen voor een goede mix trainers met ervaring als speler uit het betaalde voetbal en een mix van trainers met een pedagogische achtergrond.

Onze staf en opleidingsprogramma staan garant voor kwaliteit. Wij bieden afwisselende en hoogwaardige oefenvormen aan. Uiteraard wordt er rekening gehouden met de leeftijdeigen kenmerken en het geboortemaandeffect. Nieuw bij deze opleiding is een samenwerking met sportcoaches die een of twee keer per maand spelers gaan uitdagen met andere sporten. Hiermee leren kinderen ook op andere manieren te bewegen dan alleen voetbal. Dit levert grote voordelen op wat betreft hun motoriek, handelingssnelheid en spelinzicht.

De stap als amateurvoetballer naar een BVO is de afgelopen jaren steeds moeilijker geworden. Door de talenten van de regio Amersfoort samen te laten trainen en wedstrijden te laten spelen onder begeleiding van een kwalitatief hoogstaande trainer-coach, dagen zij elkaar maximaal uit en zijn de faciliteiten voor individuele ontwikkeling optimaal.  

Onze bidonsponsor is www.33tweewielers.nl

Wil je je zoon of dochter ook eens vrijblijvend mee laten doen? Geef dan via floris@vsmiddennederland.nl het volgende door:

  • Naam van je dochter of zoon
  • Bij welke club speelt je kind nu en in welk team?
  • 06-nummer(s) van de ouder(s)|verzorger(s) voor de speciale appgroep
  • Wat is de favoriete positie van je kind? Keepen, verdedigen, middenveld, aanval, combinatie?
  • Wat wil je kind graag leren en bereiken?

We ontvangen graag je aanmelding inclusief bovenstaande gegevens om er samen iets onvergetelijks voor onze deelnemers van te maken!

Met sportieve groet,
Voetbalschool Midden Nederland


Floris Bosch
initiatiefnemer

indicatie van het speelniveau van Betaald Voetbal Organisaties (BVO’s) en clubs in onze regio