Sponsoring

Het doel van de vereniging Voetbalschool Leusden (VSL) is om een bijdrage te leveren aan het op een nog hoger niveau brengen van voetbal binnen Leusden. Alles wat wij doen heeft het gedachtengoed van Johan Cruijff als basis.

Wij zijn meer dan een club voetballiefhebbers en ontplooien steeds meer sociale activiteiten: voetbal is een teamsport waarbij samen trainen een belangrijke bijdrage levert in onder andere omgaan met winst en verlies, mensen die anders denken te accepteren, sterk in je eigen schoenen staan en het verschil ontdekken in gelijk hebben en gelijk krijgen. Voor minima hebben wij speciale regelingen waarbij kinderen met subsidie, sponsoring of tegen inkoopprijs deel kunnen nemen aan door de VSL georganiseerde activiteiten.

Voor onze activiteiten zijn materialen en geld nodig. Sponsoring maakt Leusden nóg een stukje mooier. Wij leveren uiteraard een tegenprestatie: sponsors kunnen eervol worden vermeld op onze website, social media kanalen, mobiele voetbalveld en onze vervoersmiddelen.

Meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Graag zelfs!