Over ons

Helemaal gek van voetbal, veel kennis van zaken en gemotiveerd om de passie van voetbal over te dragen op jeugd in de regio Amersfoort: dat kenmerkt de vrijwilligers en betaalde krachten van onze vereniging Voetbalschool Midden Nederland.

Als eerste doel hebben we om gemotiveerde kinderen vaker de mogelijkheid te geven om goed begeleid extra en gedifferentieerder te trainen en oefenwedstrijden te spelen.

Als tweede doel hebben we een bijdrage te leveren om het voetbalniveau in de regio Amersfoort op een nog hoger niveau te brengen.

Hiervoor bieden wij doordeweeks en tijdens schoolvakanties vanuit onze Prestatietak extra trainingen aan, waarvan het niveau hoger ligt dan gemiddeld bij de eigen voetbalclub.
Voor de veeleisende speler die de volgende stap in zijn of haar ontwikkeling wil maken, bieden wij in samenwerking met Football Talent B.V. met ons Talentenprogramma professionele trainingen op BVO-niveau aan.
Voetballers die graag profvoetballer willen worden of spelers die het bij profclubs net niet gered hebben, willen wij de faciliteiten bieden om alsnog die stap te zetten.

Stan Kuipers | hoofdtrainer/coach Talentenprogramma boven- en onderbouw

EVEN VOORSTELLEN ‘Mijn naam is Stan Kuipers, 19 jaar en ik woon in Utrecht. Na 15 jaar voetbalervaring bij diverse clubs als AFC Amsterdam, Almere City, FC Utrecht en verschillende stages bij Feyenoord , PSV en Heerenveen heb ik enorm veel ontwikkeling en progressie kunnen maken als speler en als mens, maar ook als trainer. Mijn carrière als voetballer moest ik helaas beëindigen vanwege een zware blessure.   Ik hou van de sport en daarom bleef ik in het vak, maar nu als trainer. Ik geef nu (privé)trainingen in mijn omgeving aan verschillende toptalentjes van amateurclubs, maar ook jonge spelers van FC Utrecht. Daarnaast ben ik ook actief als voetbaltrainer bij V.V. De Meern JO15–1. Via Football Talent ben ik ook trainer bij de VSMN.

Stan Beune | hoofdtrainer Prestatietak bovenbouw

Stan heeft de hele jeugdopleiding bij Roda’46 Leusden doorlopen en is als 16-jarige na één jaar in de O19 uit te zijn gekomen, overgestapt naar IJsselmeervogels waar hij inmiddels in Heren 1 voetbalt. Daarmee is Stan een prachtig voorbeeld voor onze deelnemers, mooie techniek, goede conditie, prima balbeheersing en afgetraind. Stan volgt de Sportacademie in Hilversen en is als bijbaan hoofdtrainer bovenbouw bij de VSMN. Tevens is hij vaak één van onze trainers bij een voetbalkamp in de vakanties.

Joy Schoonhoven | Masterclasstrainer Talenten- & Prestatietak onder- en bovenbouw

Joy Schoonhoven was door zijn snelheid en prachtige techniek een grote belofte voor de Eredivisie. In zijn jeugd heeft hij onder andere bij NAC Breda, AFC Ajax en Sporting Almere gevoetbald. Als prof heeft hij onder andere bij LA Galaxy gevoetbald. Door verkeerde keuzes en onbetrouwbare zakenwaarnemers heeft Joy niet het uiterste als voetballer uit zijn carriere gehaald. Maar nu is hij via Football Talent als trainer bij onder andere Sporting Almere en de VSMN actief en deelt graag zijn kennis. Joy is vooral aanwezig bij onze voetbalkampen tijdens schoolvakanties en Masterclasses.

Floris Bosch | hoofdtrainer Prestatietak onderbouw, materialenman en initiatiefnemer

Floris is de voetbalschool gestart om kinderen meer mogelijkheden te bieden om vaker, beter en gedifferentieerder te kunnen trainen. Hij traint momenteel de Onder 8 en Onder 9 bij de voetbalschool. Daarnaast is hij trainer bij Sporting Almere, waar hij bij de O8 t/m O10 en bij de O13 t/m O15 de trainers opleidt. Floris is in het bezit van de KNVB pupillen- en juniorendiploma’s.

Thijmen Bosch | trainer Mini’s & Kiddies en assistent-trainer onderbouw

Thijmen heeft bij Roda’46 Leusden als Kiddie gespeeld. Daarna heeft hij in de JO8.1 en JO9.2 t/m JO11.2 gespeeld. Doordat de helft van de groep spelers minder gemotiveerd waren en de club dat niet veranderde en beloftes niet nakwam, heeft Thijmen toendertijd besloten om over te stappen naar AFC Quick Amersfoort. Thijmen vind het leuk om zijn kennis over te dragen op jongere spelers en door het kleinere leeftijdsgat komt Thijmen makkelijk in contact met jongere voetbal(st)ers.