Masterclasses

Vrijdag 29 oktober start de zevendelige Masterclass Wintermodule 2021. Deze module is voor de zeven vrijdagen tussen de Herfst- en Kerstvakantie in de regio Midden Nederland. Geef je nu hier op voor de gehele module en bespaar 17,50 euro!

Instromen in de Najaarsmodule, die loopt tot de Herfstvakantie, kan nog.

Het oog van de meester: in de ontwikkeling van een kind om stapje voor stapje een betere voetballer te worden zitten veel verbeteringen in de details. Neemt het ene kind verkeerd aan of is de pass van de ander te moeilijk? Hoe stimuleer je tweebenigheid op een positieve manier zodat een voetballer, net als een schaatser, met beide benen ongeveer evenveel de baas over de bal is? De motoriek, ontspannenheid en fijne coördinatie van jeugdspelers verfijnen is een meerjarig proces.

Onze Masterclasses worden wekelijks gegeven door professionele jeugdtrainers, die zelf een achtergrond als ex-profvoetballer hebben en jarenlang bij jeugdopleidingen van Betaald Voetbal Organisaties hebben getraind. Zij zijn als geen ander in staat om met plezier en uitdaging onze leden progressie te helpen maken.