Trainingen voor niet-selectiespelers

Speciaal voor voetballers die niet in de selectie van hun voetbalclub spelen, organiseert de Voetbalschool Leusden (VSL) tijdens schoolweken extra trainingen. In schoolvakanties organiseren wij samen met professionele partijen voetbalkampen van 09.00 tot 15.00 uur. Opvang voor en na de start- en eindtijd zijn mogelijk. De doelgroep van alle VSL-activiteiten behalve de voetbalkampen is de leeftijdscategorie O9 t/m O12van zowel meisjes als jongens. Uitzonderingen zijn in overleg mogelijk.

Vind jij voetballen heel leuk en wil je vaker spelen? Of ben je heel goed en wil je proberen in de selectie te komen? Dan zijn dit dé trainingen voor jou!

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk op een (kunst)grasveld in Leusden onze trainingen te kunnen geven. Daarvoor zijn wij in gesprek met Gemeente Leusden. Tot die tijd trainen we op het Cruyff Court in Amersfoort, op een grasveld in Leusden en in gymzalen.

De VSL werkt met een abonnement voor € 10 per maand met twee weken opzegtermijn. De ouder/verzorger zorgt ervoor dat het lidmaatschapsgeld voor de eerste van de volgende maand op de bankrekening van de VSL is gestort. Deelname aan één van onze trainingen is uitsluitend na vooraf aanmelding.

De eerste drie lessen zijn gratis en gelden als proefperiode, waarbij de deelnemer/deelneemster én de VSL elkaar kunnen leren kennen. De VSL werkt graag met gemotiveerde kinderen die voetballen onwijs leuk vinden en (nog) beter willen worden.

Aanmelden en meer informatie verkrijgen kan via emailadres florisbosch@hotmail.com of via WhatsApp 0610761448. Bij voorkeur niet tijdens kantoortijden bellen.